fbpx
Сьогодні
22:08 16 Бер 2023

У Британії до програми підготовки українських військових будуть залучатися французькі інструктори, - Сунак

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським повідомив про збільшення обсягів військової допомоги, яку надають Україні. Також інструктори з Франції будуть залучені до програми підготовки українських військовослужбовців у Британії.

Про це інформує Інтерфакс-Україна, пише Рубрика.

"Прем'єр-міністр розповів про свої бесіди з колегами з Франції, США та Австралії, що відбулися останніми днями, і заявив, що Велика Британія продовжує тісно співпрацювати з союзниками для забезпечення України необхідним оборонним обладнанням. Він додав, що Україні життєво важливо мати можливості для якнайшвидшої зміни розкладу сил на полі бою, і проінформував про надання подальшої військової допомоги Великої Британії", – йдеться в повідомленні.

У британському уряді також повідомили.

"Обговорюючи триваючу підготовку українських сил у Великій Британії, прем'єр-міністр сказав, що сьогодні морські піхотинці перебувають на навчаннях у Великій Британії, й обидва лідери погодилися, що додавання французьких сил до цієї програми підготовки допоможе дати Україні додаткову перевагу на полі бою".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: