fbpx
Сьогодні
19:41 12 Бер 2023

Через санкції букмекерська компанія Parimatch припинила свою роботу в Україні

Сайт букмекерської компанії Parimatch заблокований.  Компанія оголосила, що припинила свою роботу в Україні.

Про це йдеться на сторінці Parimatch Ukraine, пише Рубрика.

Parimatch зазначає, що тепер працюватиме над поверненням грошей клієнтам і вже шукає легальний механізм для цього. "Клієнти можуть бути певні, що всі особисті кошти наразі перебувають у безпеці, їх заморожено і буде передано у повному обсязі", — запевнила компанія.

Також Parimatch призупинить усі партнерські контракти й уже шукає легальний механізм погашення фінансових заборгованостей за всі надані послуги. А ще фірма завершить усі трудові відносини з колективом компанії.

Довідка

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 10 березня про запровадження економічних санкцій на 50 років стосовно 120 фізичних та 287 юридичних осіб, серед яких букмекерські компанії, зокрема зареєстрована в Україні компанія Parimatch.

10 березня за рішенням РНБО № 145/2023 було заблоковано інтернет-ресурси, що асоціюються з компанією: parimatch.foundation, parimatch.ua, global.parimatch.com, parimatch.comтаparimatch.net. Повний список заблокованих в Україні сайтів доступний на платформі uablocklist.com

У ніч проти 11 березня Parimatch Ukraine опублікувала відкрите звернення до президента, де наголосила, що до компанії жодного разу не надходили запити від СБУ щодо роз'яснень зупинки франшизи в росії.

"Контакти зі співробітниками СБУ мали лише формат погроз, залякування і вимагання. Ми просимо доручити перевірити інформацію, яка була сфальсифікована під час ухвалення рішення РНБО, та здійснити відповідні дії щодо всіх неправомірних порушень з боку СБУ", — йдеться у повідомленні компанії.

Там заявили, що готові до публічного обговорення та відповідей на всі питання медіа і правоохоронних органів, а також — до захисту своєї позиції в суді.

Генеральний директор холдингу Parimatch Максим Ляшко заявив, що у компанії відсутні будь-які документи і загалом чітке розуміння, за що проти неї було запроваджено санкції. Він заявив, що відносини з російським ринком вони остаточно розірвали рік тому.

Також компанія Parimatch заявила, що запровадження санкцій заблокувало 250 мільйонів гривень її клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: