fbpx
Сьогодні
13:23 11 Бер 2023

На петицію про перейменування росії на Московію відреагував Медведєв: пропонує змінити назву України

У відповідь на петицію щодо перейменування росії на Московію заступник голови радбезу рф Дмитро Медведєв запропонував змінити назву України.

Про це Медведєв написав у telegram.

У повідомленні він таким чином відреагував на доручення Володимира Зеленського прем'єр-міністру Денису Шмигалю вивчити питання про перейменування росії на Московію.

Зазначимо, що петицію український лідер розглянув після того, як вона набрала необхідні 25 тис. голосів.

Окрім того, Медведєв обізвав Володимира Зеленського "нацистом".

"Верховний київський "нацист" доручив опрацювати питання про перейменування Росії на Московію. Ну що тут сказати… Наша відповідь? Ні, звісно, не "Хохляндія". І тим більше не "Малоросія". Тільки Schweinisch Bandera-Reich. Exakt!", – написав Медведєв.

Як писала Рубрика, 11 березня речниця МЗС РФ Марія Захарова назвала петицію про перейменування росії на Московію ще одним свідченням, що Україну прагнуть перетворити на "анти-росію".

Нагадаємо, постпред України в ООН Сергій Кислиця вважає, що Україна може ухвалити закон, за яким називатиме росію Московією.

"Візьмімо Magyarország: Угорщина українською, Hungary англійською, Ungarn німецькою, Węgry польською. Österreich – Austria англійською, Rakúsko словацькою… Одним словом, хто як хоче так і називає. То що нам – Кабінету Міністрів, Верховній Раді – заважає повернути московії її історичну назву? Нинішня все одно вкрадена", – написав постпред.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: