fbpx
Сьогодні
10:41 06 Бер 2023

Ракетний удар по Краматорську: зруйнована школа

Загарбники вночі завдали ракетного удару по Краматорську, зруйнувавши школу, а в Авдіївці впродовж ночі тривали обстріли старої та центральної частин міста.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Вночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — зруйнували школу. За попередньою інформацією, без постраждалих», – написав посадовець.

За його словами, на Волноваському напрямку одна людина була поранена у Вугледарі, обстрілів зазнали околиці громади.

На Донецькому напрямку ворог зі «Смерчів» обстріляв селище Дачне у Курахівській громаді, унаслідок чого пошкоджено чотири двоквартирні і шість приватних будинків, адмінбудівлю та заклад культури. В Авдіївці впродовж ночі обстріли велися по старій та центральній частинах міста — минулося без жертв.

Кириленко поінформував, що на Горлівському напрямку у Бахмуті одна людина загинула і троє були поранені. У Торецькій громаді пошкоджено адмінбудівлю та Дім молитви у Нью-Йорку. Крім того, пошкоджено 3 будинки у Васюківці Соледарської громади та 2 будинки у Часовому Ярі.

На Лисичанському напрямку, за словами глави ОВА, у Переїзному Званівської ТГ загарбниками пошкоджено та зруйновано щонайменше десять будинків. Будинки на трьох вулицях пошкоджено у Сіверську, ще один будинок частково зруйновано у Зарічному Лиманської громади.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: