fbpx
Сьогодні
15:31 04 Бер 2023

В Іспанії злочинна група з українців та росіян грабувала біженців з України

Фото: ХАВ'ЄР СОРІАНО/AFP

В Іспанії злочинного угруповання грабувало будинки українських біженців та викрало речі на суму понад 1 мільйон євро. Поліція заарештувала членів банди.

Про це повідомляє The Local.

Повідомляють, що зловмисники проникли в сім будинків українських біженців у східних провінціях Аліканте і Мурсія на середземноморському узбережжі Іспанії.

Банду підозрюють у використанні трекерів, встановлених на автомобілях жертв, щоб вивчати їхній розпорядок дня і визначати, коли їх немає вдома.

"Десять підозрюваних спеціалізувалися на таких жертвах, оскільки вони зазвичай привозять усі свої заощадження і цінності", наголосили в заяві іспанської поліції.

Поліціянти також розповіли, що їм вдалося знайти вкрадені речі та готівку на суму 1,25 млн євро, включно з колекцією марок вартістю приблизно півмільйона євро, ювелірними виробами та комп'ютерами.

Іспанія, поліція

Фото: Скріншот

Іспанська поліція повідомила, що в рамках розслідування було заарештовано сімох українців і трьох росіян, При цьому там зазначили, що ймовірно буде знайдено нових жертв і проведено нові арешти.

Нагадаємо, що Іспанія прийняла 160 000 українських біженців, яким було надано тимчасовий захист після втечі з охопленої війною країни.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: