fbpx
Сьогодні
20:46 26 Лют 2023

200 тіл "вагнерівців", які за три дні загинули на Бахмутському напрямку, вивезли до рф, - Генштаб

До російської федерації з району захопленої Горлівки Донецької області вивезли близько 200 тіл "вагнерівців", які 20-22 лютого загинули на Бахмутському напрямку.

Як пише Рубрика, про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 18:00 26 лютого.

Там розповідають, що в районі Горлівки 23 лютого провели виїзну експертизу над цим тілами. Це робили без офіційного оформлення. Після цього тіла окупантів вивезли вантажівками в напрямку Новошахтинська, що в рф.

Також із району Верхньоторецького до моргу міської лікарні №2 Горлівки 22-24 лютого привезли до 30 тіл загиблих російських військових. Їх мобілізували на окупованих територіях Донеччини та в росії.

Довідка

За підрахунками Генштабу ЗСУ, протягом 26 лютого противник завдав 11 авіаційних ударів та здійснив 17 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Окупанти били, зокрема, по цивільній інфраструктурі Херсона та вздовж усієї лінії фронту на Донеччині.

Є пошкодження житлових приватних і багатоквартирних будинків, а також жертви серед цивільного населення. Загроза ракетних ударів залишається високою на всій території України.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація суттєво не змінилася. Також росіяни безуспішно наступали на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Українська авіація за добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу й військової техніки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: