fbpx
Сьогодні
10:51 21 Лют 2023

Артистка "Дизель шоу", яка пережила окупацію під Києвом та евакуювалась, почала працювати на росіян

Фото: OBOZREVATEL

Акторка комедійного "Дизель шоу" Марина Грицук, котра застала повномасштабне вторгнення під Києвом та пережила окупацію, почала працювати на російський телеканал в Білорусі, звідки вона родом.

Кадрами зі знімального майданчика Грицук поділилася в Instagram, пише OBOZREVATEL.

Новим роботодавцем артистки став "ТНТ International" – міжнародна версія росканалу "ТНТ".

Там вона стала ведучою ранкового шоу "Підйом".

Варто зауважити, що з 2001 року власником "ТНТ" стала компанія "Газпром-медіа". Міжнародна версія на 75% повторює сітку мовлення основного "ТНТ", за винятком фільмів та мультсеріалів, права на показ яких купуються виключно для росії.

Не варто й пояснювати, що зароблені кошти, зокрема, відправляються й у рф, де компанія-власник платить податки, які конвертуються в фінансову підтримку війни в Україні.

Повномасштабну війну Грицук відчула повною мірою, коли 17 днів провела в окупації. Її ексколега по "Дизель шоу" Єгор Крутоголов розповідав, що про евакуацію в березні минулого року ледь домовився її чоловік-білорус.

"Вона потрапила в окупацію під Києвом. 17 днів вона з сім'єю просиділи без зв'язку та світла. На 17-й день чоловік домовився її забрати. За нею приїхав танк і її забрав. Її чоловік – артист. Просто хотів врятувати свою дружину, бо ми не могли допомогти. Вони дуже сильно ризикували", – сказав тоді Крутоголов.

З того часу Грицук і словом не обмовилась про війну в Україні, де багато років жила та заробляла. Натомість вона продовжила займатися медійною діяльністю, поки не знайшла прихисток на російському телеканалі.

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: