fbpx
Сьогодні
10:22 16 Лют 2023

На Львівщині в об‘єкт критичної інфраструктури влучили три російські ракети: що відомо

Фото: Ілюстративне

У Львівській області російським загарбникам вдалося вдарити трьома крилатими ракетами по об'єкту критичної інфраструктури, проте від нього не залежить подача електроенергії в регіоні.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Львівської ОВА Максима Козицького.

"Жителі Львівської області, на жаль, цієї ночі ворог завдав ракетного удару по нашій області. Три ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури. Єдине, що можу уточнити: це не є об'єкт, від якого залежить подача електроенергії в області", наголосив очільник області.

Зі слів Козицького, внаслідок удару ворога сталася пожежа, проте її оперативно загасили. На щастя, жертв чи постраждалих внаслідок атаки в області немає, додав він.

"На місці влучання є вирва. На сусідній вулиці зруйнувалася стіна магазину. Також без постраждалих", підкреслив голова ОВА.

Як писала Рубрика, під час сьогоднішньої масованої атаки росіяни влучили в об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області.

Довідка

Нагадаємо, що війська РФ вночі атакували Україну 36 ракетами різних типів. Ворог запускав ракети з Каспійського та Чорного моря, а також з тимчасово окупованих територій України.

Є влучання на Півночі, Заході України, у Дніпропетровській та Кіровоградській областях. Про це повідомили в ОПУ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: