fbpx
Сьогодні
08:51 14 Лют 2023

В Адміністрації Байдена заявили, що російська армія не змогла подолати проблеми, які мала рік тому

За майже рік армії рф так і не вдалося подолати проблеми, з якими вона зіткнулася на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це пише Рубрика, посилаючись на координатора Ради нацбезпеки Білого дому Джона Кірбі, якого цитує "Укрінформ".

"Росіяни продовжують потерпати від тих самих проблем, що й рік тому…

Російська армія й надалі стикається зі значними складнощами. Вони не подолали цих проблем", зазначив координатор Ради нацбезпеки.

Кірбі також пояснив, що має на увазі проблеми росіян з логістикою, у тому числі з постачанням продовольства, а також з узгодженістю вогню та злагодженістю підрозділів.

Чиновник додав, що путін продовжує "змінювати генералів, як шкарпетки". Проте це не допомагає розв'язувати проблеми російської армії.

Довідка

Нагадаємо, що Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росіяни вже почали свій "великий наступ", але з ним у загарбників "великі проблеми".

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) прийшли до висновку, що російські військові не змогли в короткі терміни підготувати мобілізованих для ефективних наступальних операцій.

Майже половина загиблих російських мобілізованих, імена яких встановила російська служба BBC, загинули уже у 2023 році.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 139 тисяч вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: