fbpx
Сьогодні
15:19 14 Лют 2023

Росіяни своїх кидають: український ФК заявив про перемогу над спортсменами рф у бійці, що сталася в Туреччині

Фото: Фейсбук / ФК "Минай"

Свою офіційну позицію щодо сутички з російською командою "Шинник" у турецькому готелі "Royal Seginus" виклав закарпатський футбольний клуб "Минай": бійка підтвердила, що "росіяни своїх кидають".

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу ФК "Минай", російське пропагандистське інформагентство "РІА "Новості".

"Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК "Минай" та представників країни 404 – ярославського "Шинника". Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців", зазначили у футбольному клубі.

У ФК підкреслили, що інформація російських ЗМІ, начебто українські спортсмени змушували співати гімн України представників "Шинника" та побили їхнього гравця у ліфті, не відповідає дійсності.

"Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони "Шинника" лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як "бросают", підкреслюють у офіційній заяві.

Навіть після сутички, коли футболісти "Минаю" розійшлись по номерах, росіяни продовжили бійку вже між собою.

При цьому тих, хто намагався зупинити сутичку, звинуватили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Також у клубі підкреслили, що до початку зборів вимагали від організаторів, щоб в готелі не було російських команд. Ті ж кажуть, що згодився прийняти росіян сам готель.

Закарпатці звертались до менеджменту "Royal Seginus" з вимогою виселити росіян.

Пізніше стало відомо, що росіяни вирішили з'їхати з готелю начебто за своєю ініціативою.

"Це правда, що ми переїжджаємо в інший готель. Найголовніше, що ініціаторами були ми. Пишуть, що нас виселяють, але це не так. Ініціатором було керівництво нашого клубу", – підтвердив гендиректор "Шинника" Сергій Кулаков.

Як писала Рубрика раніше, стало відомо, що в турецькому готелі "Royal Seginus" між гравцями українського футбольного клубу "Минай" з прем'єр-ліги та російського "Шинника", які приїхали на збори, сталася бійка.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита привітав футболістів "Минаю" з "перемогою" у сутичці.

Рубрика:
Спорт Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: