fbpx
Сьогодні
17:30 13 Лют 2023

UCARE направить частину прибутку від "українських полиць" у закордонних супермаркетах на підтримку UAnimals

English version here

"Рятуємо тварин від війни. Все буде Україна"

UCARE надасть частину прибутку від "українських полиць" у закордонних супермаркетах на підтримку діяльності гуманістичного руху UAnimals. Частину прибутку від проєкту буде спрямовано на купівлю корму для тварин та  відбудову притулків, які постраждали від обстрілів.

Про це пише Рубрика.

Ініціатива UCARE by FoodTechShelf, що створює "українські полиці" у супермаркетах по всьому світу, 50% прибутку від проєкту спрямує в перевірені благодійні організації. Зокрема частину коштів перерахують на підтримку зоозахисної організації UAnimals, що бореться за порятунок тварин під час війни в Україні.

Про це йдеться у відповідному договорі про надання благодійної допомоги, який підписали UCARE і UAnimals.

 Довідка

Гуманістичний рух UAnimals, створений у 2016 році громадським активістом Олександром Тодорчуком, розпочав свою діяльність з масштабної боротьби проти експлуатації тварин у цирках. Саме UAnimals ініціювали найбільший у Східній Європі марш за права тварин, який щороку проходить одночасно в 30 містах та збирає десятки тисяч небайдужих українців.

 А з початку повномасштабної війни активісти допомагають тваринам із зони бойових дій: евакуацією, кормами та ліками для притулків.

 UCARE повністю поділяє мету UAnimals – жити в Україні, в якій немає жорстокості до тварин та долучається фінансово до підтримки діяльності руху. Адже у зоозахисників є постійна потреба у коштах на корм, відбудову притулків, які постраждали внаслідок бойових дій, та евакуацію тварин в інші країни або в більш безпечні місця в Україні.

 Зазначимо, що наразі UCARE активно налагоджує партнерські стосунки на ринках Польщі, Великобританії, Угорщини, Німеччини та США. Проєкт ставить собі за мету стати "містком" між європейськими ритейлерами та українськими виробниками. Логістика, зберігання товару, маркетинг, операційна робота, перемовини про постачання до торгових мереж здійснюються силами UCARE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: