fbpx
Сьогодні
10:19 11 Лют 2023

ПК "Південь": на острів Зміїний російська армія скинула 4 авіабомби

Уночі, 11 лютого, російсько-окупаційні війська бомбардували острів Зміїний, скинувши на нього 4 авіабомби.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Одеську міськраду, що цитує дані Повітряного командування "Південь"

Військові зазначили, що загарбники двома Су-24М бомбардували острів Зміїний, скинувши 4 авіабомби.

Тим часом з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму застосував 3️ протикорабельні ракети "Онікс", якими влучив у прибережну зону.

У міськраді додали, що людських втрат та постраждалих нема.

"Двічі територію регіону атаковано авіацією.

Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров'ям районах, рашисти спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування", наголосили у командуванні "Південь".

Своєю чергою голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що 11 лютого, вночі, окупаційні війська завдали ударів по Одещині з літаків та берегового комплексу "Бастіон".

Довідка

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області 11 лютого, вночі, російські дрони типу "Шахед" атакували 3 енергетичні об'єкти, внаслідок влучання є суттєві руйнування.

Як писала Рубрика, 20 ударних дронів-камікадзе "Шахед" напередодні, ввечері, ліквідували Повітряні сили ЗСУ та інші підрозділи Сил оборони.

Зранку, 10 лютого, російські війська запустили ракети по території України. Вибухи було чутно на Черкащині, Полтавщині, Івано-Франківщині, у Кривому Розі, Харкові, Києві, Хмельницькому, Львові, Запоріжжі тощо.

Повітряні сили вночі та зранку збили 61 російську крилату ракету та 5 дронів-камікадзе. Загалом же росія здійснила 71 пуск крилатих ракет.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: