fbpx
Сьогодні
Відео 12:35 07 Лют 2023

Скануй і переходь на еко-бот: таблички з QR-кодами вже у 17 пунктах

Нещодавно відбулась презентація першої Енциклопедії Екорішень у чат-боті.

Про це пише Рубрика.

До заходу долучилось понад 40 людей.

Спікерами виступили заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Власенко та директор Департаменту трансформації та електронних публічних послуг Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Євгенія Попович.

А також представники провідних екологічних організацій та медіа: Let's do it Ukraine, Zero Waste Alliance Ukraine, Ekoltava, UPAW, Чисте повітря для України та ЕкоРайон.

Переглянути запис презентації можна тут:

Крім того, до популяризації проєкту долучились наші партнери. У понад 15 громадських місяцях Києва, Звягеля та Миколаєва з'явилися інформаційні таблички з QR-кодами, що ведуть на еко-бот "Рубрики", де ви можете знайти відповідь на більш ніж 200 екологічних запитань.

Розмістили таблички в університетах, ІТ-компаніях, гуртожитках, відкритих просторах, кафе та пунктах збору вторинної сировини. Так освітяни, підприємці та студенти підтримали проєкт "Рубрики".

Щоб отримати доступ до 200+ інструкцій з втілення різних екологічних рішень та ініціатив достатньо зробити декілька простих кроків:

  • відсканувати QR-код;
  • зайти в бот;
  • обрати категорію;
  • знайти проблему, яка вас турбує;
  • отримати 5 перших кроків до її вирішення.

Долучайтеся до відновлення довкілля. Втілюйте екологічні рішення, діліться з друзями в соціальних мережах та відмічайте ЕкоРубрику.

"Рубрика" дуже вдячна всім за інформаційну підтримку!

P.S. Всі афіші надруковані на папері повторного використання!

З енциклопедією Екорішень можна познайомитися і на сайті "Рубрики" тут.

Втілюйте рішення самостійно та діліться ними з друзями. Свої історії та фото реалізації інструкцій присилайте нам з поміткою #екорішення у соцмережі ЕкоРубрики (FacebookInstagram) або електронну пошту.

Чат-бот і розділ "Екорішення" створений за підтримки International Centre for Journalists.

Відновимо наше довкілля разом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: