fbpx
Сьогодні
20:30 06 Лют 2023

ОПОРА: стратегію того, як уникнути повторного вторгнення росії, представлять на Мюнхенській безпековій конференції

English version here

17-18 лютого пройде Мюнхенська безпекова конференція. На ній буде представлений  документ про стратегію того, які заходи мають застосовуватися до росії, аби агресія не повторилася.

Про це розповіла голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська.

Наразі завершується збір підписів щодо цього документа, над яким працювали аналітичні центри, українські історики та політологи.

Айвазовська розповіла:

"Тобто це наше бачення, які наслідки агресії, яка відбувається сьогодні, мають бути застосовані до росії. Вони включають вимоги українського громадянського суспільства до зацікавлених сторін: до держави як такої, до суспільства, до системи управління. Певним чином [у документі] порушується навіть тема Конституції російської федерації".

Деталей стратегії поки не розкривають, адже документ ще допрацьовується. Айвазовська зазначає, що вимоги у стратегії можуть бути завищені.

Голова правління громадянської мережі "ОПОРА" зауважила:

"Але зараз українське суспільство має право на завищені вимоги тому, що насправді подолати наслідки війни чи причину збройної агресії без цього історичного питання, яке всі мають зрозуміти, і наші західні партнери зокрема, не вдасться".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: