fbpx
Сьогодні
17:30 06 Лют 2023

Фонд "Життєлюб" допоміг людям зі статусом ВПО безплатними медикаментами з доставкою додому

Безплатні ліки від фонду "Ліки для України" від Liki24.com та фонду "Життєлюб" отримали 350 переселенців, які зареєстровані в Києві. Це мешканці Донецької, Херсонської, Харківської, Запорізької областей, яким вже виповнилося 50 років. Більшість з них мають хронічні захворювання та потребують постійної медикаментозної підтримки, яку не завжди можуть собі забезпечити через вимушений переїзд та відсутність роботи.

Про це інформує Рубрика.

Liki24.com – це сервіс для пошуку та доставки товарів для здоровʼя, що суттєво полегшує життя людям, які потребують турботи про своє здоров'я. Адже це єдиний в Україні сервіс, через який можна обрати медикаменти з будь-якої аптеки та замовити доставлення прямо додому. Не потрібно їздити по всьому місту в пошуках дефіцитних препаратів та стояти в чергах.

Механіка проєкту допомоги ліками переселенцям проста: кожен з 350 людей зі статусом ВПО отримує промокод на 1 000 грн та може використати його на сайті або в додатку Liki24.com. Таким чином переселенці отримують ліки прямо додому, не стоячи в чергах – в комфортну для себе дату та час. Обрати вони можуть будь-які безрецептурні ліки, навіть ті, які складно знайти в аптеках – адже асортимент медикаментів дуже великий.

Антон Авринський, СЕО Liki24.com говорить:

"Ми вирішили допомогти переселенцям, якими опікується «Життєлюб», тому що знаємо, як важко адаптуватися до життя після вимушеного переїзду в поважному віці. Щоб шукати роботу та знаходити в собі сили починати нове життя, потрібне здоров'я та гарне самопочуття. Завдяки виділенню коштів від Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft mbh (DEG) у співпраці з Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини ми маємо можливість допомагати переселенцям, які потребують ліків, почувати себе краще".

Фонд "Життєлюб" опікується переселенцями в Києві з весни 2022 року. Тоді відкрився центр підтримки людей зі статусом ВПО "Життєлюб піклується", де вони можуть отримати одяг, постільну білизну, посуд та побутові речі. А з листопада перезапустився проєкт фонду "Трудолюб" – тепер він направлений на допомогу в працевлаштуванні переселенців віку 50+ років.

Засновниця фонду Тіна Ніколова (Михайловська) говорить:

"Життєлюб" весь час шукає нові формати допомоги переселенцям та нових партнерів для цього. Допомога ліками – один з найважливіших напрямків. Медикаменти коштують дорого, і людина, яка щойно переїхала в нове місто, залишивши вдома все, не завжди може дозволити собі придбати навіть найпростіші пігулки від застуди, не говорячи вже про ліки, що допомагають при хронічних захворюваннях".

Життєлюб

Довідка

Якщо у вас є змога допомогти переселенцям ліками, продуктами або будь-якими послугами, що важливі для людини в повсякденному житті, пишіть на пошту "Життєлюба": [email protected]. Разом ми знайдемо ефективний формат допомоги.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: