fbpx
Сьогодні
14:14 31 Січ 2023

Благодійний фонд BGV роздасть ще 10 тисяч наборів із дитячими товарами у рамках третьої хвилі благодійного проєкту для новонароджених

Благодійний фонд BGV спільно з партнерами оголошують про старт третьої хвилі благодійного проєкту для сімей із новонародженими дітьми.  Фонд у співпраці з донорами — німецькими партнерами dm-drogerie markt, #WeAreAllUkrainians та корпорацією «Біосфера» — зібрали додаткові 10 000 наборів із товарами для немовлят та породіль, а Нова пошта безкоштовно доставить цю допомогу по всій країні. Кожен такий набір містить спеціалізовані дитячі товари, серед яких дитячий одяг (боді, чоловічки, шкарпетки), підгузки, засоби для догляду за шкірою, гігієнічні товари, іграшки, побутова хімія та інше.

Про це йдеться на сайті BGV Charity Fund.

Отримати благодійний набір може сім'я новонародженої дитини з будь-якої області та населеного пункту в Україні. Вік дитини на момент подачі заявки не має бути старшим двох місяців. Щоб отримати набір, потрібно заповнити коротку онлайн-заявку на офіційному сайті благодійного фонду BGV, вказавши інформацію про дитину та одного з батьків, дані для відправлення набору Новою поштою, а також додавши до заявки фото чи скан необхідних документів — свідоцтва про народження дитини, паспорт чи ID-картку одного з батьків, індивідуальний податковий номер.

Заявка буде опрацьована протягом кількох тижнів. Якщо вся інформація вказана коректно, команда фонду автоматично підтвердить заявку, а Нова пошта доставить набір родині. Якщо ж заявка потребуватиме доповнень, представники фонду зв'яжуться за вказаними у формі контактами для уточнення інформації.

Нагадаємо, у рамках перших двох хвиль проєкту Благодійний фонд BGV із партнерами зібрали та доставили в Україну вже 20 тисяч наборів для малюків та мам із найнеобхіднішими товарами на загальну суму у понад 2 мільйони євро. Усі ці набори були доставлені Новою поштою безкоштовно для 20 000 сімей із новонародженими дітьми. Проєкт покрив 22 області України, а набори із товарами були доставлені у 1958 міст, селищ та сіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: