fbpx
Сьогодні
18:00 20 Січ 2023

У столиці компанія MacPaw облаштувала пункт незламності

Компанія MacPaw облаштувала пункт незламності в Києві. Українська компанія MacPaw, яка з першого дня повномасштабної війни активно допомагає наблизити перемогу України, у партнерстві з Комплексом "Торонто-Київ" встановила пункт обігріву на території комплексу.

Про це пише Рубрика.

Тент, розміром 6,2 метри, в якому розміщується пункт незламності від MacPaw, виготовлений компанією з Харкова — міста, яке героїчно чинить опір з першого дня повномасштабного вторгнення росії.

Компанія MacPaw облаштувала пункт незламності

"Через MacPaw Foundation ми підтримуємо наших захисників з першого дня повномасштабної війни. З кожним новим днем ворог створює нові загрози. Довготривалі блекаути по всій країні, спричинені російськими обстрілами, стали ще одним викликом для українців. MacPaw готувалася до різних можливих сценаріїв, і одним з ключових завдань було зробити офіс максимальною автономним. Забезпечивши потреби бізнесу, ми вирішили облаштувати пункт незламності, щоби підтримати українців і допомогти вистояти у ці непрості для усіх нас часи", – зазаначила Анна Манухіна, MacPaw CSR Lead.

Пункт незламності має

  • генератор,
  • обігрів UFO,
  • зарядні пристрої і Wi-Fi,
  • а також місця для відпочинку (стіл, стільчики, крісла-мішки).

У пункті незламності можна зарядити електронні пристрої, а також зігрітися гарячим чаєм. Локація є комфортною для перебування з дітьми: малечу можна розважити розмальовками і настільними іграми. Для забезпечення безперебійної роботи тенту на території знаходиться спеціаліст, який слідкує за роботою генератора і дотриманням порядку.

Пункт незламності від MacPaw облаштовали за підтримки наших партнерів, Комплексу "Торонто-Київ" , які надали територію для розміщення пункту та забезпечили технічний і організаційний супровід реалізації проєкту.

Пункт незламності від MacPaw знаходиться за адресою: Велика Васильківська, 100, Київ, 03150, Комплекс "Торонто-Київ".Тент розташований навпроти Костелу на 2 поверсі між входами з вивісками MacPaw Space і MacPaw зі сторони Великої Васильківської.

Години роботи: щодня з 7:00 до 19:00

Компанія MacPaw облаштувала пункт незламності

MacPaw — українська продуктова компанія, яка створює та розповсюджує програми для macOS та iOS. Серед продуктів MacPaw — CleanMyMac X, Setapp, ClearVPN, SpyBuster, The Unarchiver та інші. Сьогодні програмами MacPaw користується понад 30 млн людей. Застосунки MacPaw встановлені на кожному п'ятому комп'ютері Mac у світі.

Компанію заснував Олександр Косован у 2008 році. MacPaw є родом з України — і пишається цим. Підтримка та розвиток України є важливою частиною культури компанії.

MacPaw Foundation – благодійний фонд MacPaw, створений у 2016 році для реалізації соціальних проєктів компанії. З лютого 2022 року, з початком повномасштабного російського вторгнення MacPaw Foundation закуповує і передає захисне спорядження, засоби тактичної медицини, а також системи зв'язку для українських захисників.

Загалом, компанія MacPaw вже передала на допомогу українцям більш ніж $5,5 млн. Отримавши величезну кількість запитів з усього світу від користувачів продуктів MacPaw, Фонд почав приймати перекази на допомогу українцям.

Багатофункціональний Комплекс "Торонто-Київ" розташований у центрі Києва, навпроти Костелу Святого Миколая, є одним з найбільших проєктів комерційної нерухомості в Україні. В умовах триваючої російської збройної агресії проти України, компанія ПрАТ «Українсько-канадське спільне товариство "Торонто-Київ", як девелопер та співвласник Комплексу, активно займається висвітленням інвестиційних можливостей модернізації України та пошуком механізмів історичної відбудови країни. Компанія сприяє просуванню державних та приватних інвестиційних проєктів, приймаючи участь у міжнародних форумах.

Разом з СEO Club Ukraine, Спілкою українських підприємців, Ukrainian CCI, бізнес-спільнотою Board та CUCC, "Торонто-Київ" спрямовує зусилля на створення надійних інституцій реалізації принципів повоєнної економічної політики відновлення України.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: