fbpx
Сьогодні
Фото 12:53 18 Січ 2023

На Донеччині війська рф минулої доби обстрілювали 12 населених пунктів: є поранені

Фото: Нацполіція Донеччини

Минулої доби Донеччина обстріляли понад 30 разів, окупаційні війська гатили по 12 населених пунктах, відомо про поранених цивільних.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області, пише Рубрика.

"Донеччина зазнала понад 30 ворожих обстрілів: воєнні злочини документує поліція. Протягом доби росіяни накрили вогнем 12 населених пунктів, поранили цивільних мешканців", зазначили у поліції.

Правоохоронці повідомляють, що ворог обстріляв міста Авдіївка, Курахове, смт Велика Новосілка, села Времівка, Дружба, Карлівка, Кліщіївка, Новий Комар, Іванівське, Орлівка, Сєверне, Тоненьке.

Донеччина, обстріл

Фото: Нацполіція Донеччини

У поліції уточнили, що загарбники атакували з авіації, РСЗВ "Град", артилерії, танків, мінометів. Загалом зафіксовано 34 російські удари.

Донеччина, обстріл

Фото: Нацполіція Донеччини

Зруйновано та пошкоджено 13 цивільних об'єктів:

  • 11 приватних будинків,
  • адміністративна будівля,
  • господарча споруда.

Авіаудар ворог здійснив по селу Времівка. Армія рф найбільше гатила по Авдіївці, яку бомбили 14 разів. В обох випадках інформації про постраждалих не надходило.

Донеччина, обстріл

Фото: Нацполіція Донеччини

"Поранено людину в селі Орлівка – рашисти поцілили у приватний будинок. Також стало відомо про травмування цивільного мешканця у Бахмуті за 16 січня.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", – зазначили правоохоронці.

Донеччина, обстріл

Фото: Нацполіція Донеччини

Окрім того вони нагадали, що за допомогою поліції за минулу добу (17 січня) було евакуйовано ще 38 людей, з початку обов'язкової евакуації – 35 692 особи, серед них 5248 – дітей, 2022 – людей з інвалідністю.

Як повідомляли, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: