fbpx
Сьогодні
16:03 08 Січ 2023

У McDonald's оголосили про масштабні скорочення: що сталося

Про масштабне скорочення кількості корпоративного персоналу у 2023 році повідомила міжнародна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на лист генерального директора Кріса Кемпчинські співробітникам.

У документі зазначили, що керівництво McDonald's проведе оцінку ролі людей та рівні штатного розкладу в підрозділах компанії.

У зв'язку з цим менеджерів компанії чекають складні обговорення та рішення.

Наголошують, що McDonald's збирається припинити дію деяких ініціатив, а деякі втратять свою пріоритетність.

Генеральний директор вважає, що дане рішення допоможе скоротити загальносвітові витрати та звільнити ресурси для інвестицій у зростання бізнесу.

Окрім цього у McDonald's планують пришвидшити темпи відкриття ресторанів. Там вважають, що бачать можливість подальшого зростання на багатьох своїх основних ринках.

Працівникам планують повідомити про майбутні кадрові зміни до 3 квітня 2023 року. Відзначимо, що наразі в компанії працюють близько 200 000 людей.

Раніше повідомлялось, що мережа швидкого харчування McDonald's зіткнулась зі складнощами, пов'язаними із російським вторгненням в Україну, які можуть призвести до виходу з Казахстану.

Найбільша у світі мережа фаст-фуду може відкликати свою торгову марку з 20-мільйонної країни, лише через шість років після відкриття.

Після повномасштабного вторгнення рф на територію України компанія McDonald's вийшла з росії, а також заборонила казахським франчайзам закуповувати м'ясні котлети в російських постачальників.

Проте видання Bloomberg зазначає, що закуповувати м'ясні котлети від місцевих або європейських постачальників казахський бізнес не має можливості через вищі ціни та витрати на транспортування товарів через всю країну.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: