fbpx
Сьогодні
09:33 03 Січ 2023

У розвідці Британії вважають, що пік натиску російських військ на Бахмут минув, успіх малоймовірний

Період активного сильного наступу російських сил під Бахмутом на Донеччині вже минув, і подальші успіхи російської армії у цьому районі, принаймні найближчим часом, малоймовірні.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 3 січня.

У британській розвідці зазначили, що приблизно у середині грудня регулярні російські військові та найманці з групи Вагнера посилили частоту піхотних атак на позиції довкола міста. Проте піхоті надавали дуже незначну підтримку.

"За останні 10 днів Україна спрямувала суттєві підкріплення на захист цього сектора і частота атак російських військ, схоже, зменшилася, порівняно з піком в середині грудня…

Наступальні операції рф у цьому районі зараз здійснюються максимум на рівні взводу або відділення взводу. Найближчими тижнями малоймовірно, що росія зможе досягти під Бахмутом значного просування", наголосили в огляді.

Розвідка додає, що і російська, і українська сторона зазнали у цих боях великих втрат.

Нагадаємо, що російська федерація, за припущенням розвідки Британії, ймовірно, на найближчі дні готує черговий ракетний удар по території України і такими діями спробує підірвати моральний дух українських громадян на свята.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: