fbpx
Сьогодні
09:04 03 Січ 2023

На Херсонщині поблизу Чуланівки війська рф втратили 500 осіб загиблими та пораненими, – Генштаб

English version here

Фото: Генштаб ЗСУ

У Херсонській області українські захисники вдарили по російських загарбниках біля села Чуланівка, стало відомо про близько 500 осіб пораненими і загиблими.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

У військовому командуванні повідомили, що 31 грудня підрозділи Сил оборони завдали удару по живій силі та військовій техніці противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області.

"Втрати противника склали близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими", зазначили у Генштабі.

Військові також повідомили, що 1 січня підрозділами Сил оборони здійснено вогневе ураження особового складу російських загарбників в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області. Втрати ворога на цей момент уточнюють.

Нагадаємо, що у новорічну ніч ЗСУ знищили в Макіївці 400 окупантів.

Міноборони рф підтвердило знищення окупантів у Макіївці, але занижує втрати.

Як писала Рубрика, за даними Генштабу, на Донеччині та Луганщині минулої доби українські Збройні сили успішно відбили атаки російських загарбників в районах 13 населених пунктів та знищили 27 іранських дронів.

До того ж протягом минулої доби українські захисники збили ворожий гелікоптер Ка-52 та 3 розвідувальних БпЛА типу "Орлан-10".

Зазначимо, що з початку російської агресії, українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 108 200 вояк, лише за минулу добу близько 750 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: