fbpx
Сьогодні
10:35 27 Гру 2022

Втрата керованості процесами в рф: в Офісі Президента прокоментували чергові вибухи на аеродромі в Енгельсі

English version here

Вибухи вночі, 26 грудня, на російському військовому аеродромі в Енгельсі є об'єктивним наслідком війни російської федерації проти України, а також втрати керованості процесами всередині рф.

Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, коментуючи вибухи на військовому об'єкті рф в ефірі марафону "Єдині новини".

Зазначимо, що радник прямо не назвав, хто стоїть за "прильотами". При цьому він вказав на провину самих росіян.

"Усе, що сьогодні відбувається в РФ – а кількість ексцесів, і не тільки в Енгельсі, зростає – має відношення до втрати керованості процесами в самій Росії", –наголосив представник ОП.

Подоляк нагадав, що на території країни-агресорки збільшується кількість саботажів, невстановлених підривів, пожеж на критичних об'єктах та ін.

Також чиновник додав, що загоряння можуть відбуватися і з інших причин. Зокрема, через те, що росія не може отримати необхідні іноземні запчастини й консультації фахівців.

Довідка

Нагадаємо, що в Енгельсі в ніч на 26 грудня пролунали вибухи в районі аеродрому. Саме там базується стратегічна авіація рф. Літаки вилітають з цього аеродрому, щоб завдавати масованих ракетних ударів по Україні.

На росії заявили, що аеродром "атакував український БПЛА", після чого громадяни країни-агресорки влаштували істерику через чергову погану роботу ППО.

РФ визнала, що в результаті "бавовни" загинули троє і постраждали четверо військових, у тому числі льотчики.

Як писала Рубрика, 5 грудня російські джерела написали, що "невідомий дрон" атакував аеродром "Енгельс". Вибухом нібито пошкоджено два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95, двох осіб поранено.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: