fbpx
Сьогодні
18:30 26 Гру 2022

ЗСУ: російські ДРГ багаторазово намагалися перебратися через Дніпро біля Херсона

Фото: З відкритих джерел

Диверсійно-розвідувальні групи військ рф намагаються переправитися на правий берег Дніпра в районі Херсона, але ЗСУ оперативно їх виявляють та знищують. Наразі українські військові укріплюють свої позиції, ставлять мінні загородження по всьому берегу Дніпра. 

Про це заявив керівник об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського спрямування Євген Єрін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його виступ в ефірі національного телемарафону.

"Так, є певні дії з боку противника та його диверсійно-розвідувальних груп, які стосуються діяльності на островах поблизу Херсона, є спроби невеликих розвідувальних груп перейти на інший берег. Водночас наша розвідка спостерігає за їхніми рухами та наносяться, як правило, артилерійськими. засобами поразки удари по цих групах.Такі групи при виявленні негайно знищуються. Ворогу не дають закріпитися, не дають розгорнути свою діяльність на цьому напрямі", – заявив Єрін.

За його словами, ЗСУ готові відобразити спроби противника перейти на правий берег Херсона. Зокрема, створюються мінні загородження, постійно ведеться спостереження та українські ракетні війська, артилерія та авіація готові до поразки ворога у будь-який час доби.

Довідка

Прикордонники раніше показали, як обороняють звільнені території Херсонської області. Вони зайняли позиції вздовж правого берега Дніпра.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: