fbpx
Сьогодні
15:28 24 Гру 2022

На воді, в повітрі й на землі: Зеленський оприлюднив відео роботи українських прикордонників

Фото: Скріншот

Світлини з українськими прикордонниками, які охороняють державний кордон України на воді, в повітрі й на землі показав Президент України Володимир Зеленський.

Про це пише Рубрика, посилаючись на відповідне відео, яке виклав Глава держави у своєму Telegram-каналі.

У ролику використані відеокадри роботи ДПСУ на війні з російськими окупантами. Окрім цього, прикордонники також воюють на всіх фронтах.

"Державна прикордонна служба на воді, у повітрі та на землі. Не тільки надійно охороняє державний кордон України, але й воює на всіх фронтах, будучи прикладом для інших", підписав український лідер відео.

Нагадаємо, що на Донеччині українську лінію оборони спробувала прорвати диверсійно-розвідувальна група російських загарбників. Проте потрапила в засідку прикордонників і відступила.

А на Сумщині українські прикордонники "приземлили" ворожий дрон-розвідник. Знешкодили дрон російських окупантів за допомогою антидронової рушниці і стрілецької зброї, якою уразили повітряну ціль.

Зранку 22 грудня російська диверсійно-розвідувальна група перетнула державний кордон України. Територіальна оборона Сумської області її знищила.

Також у ДПСУ повіомили, що колишньому голові "Роскосмосу" Дмитру Рогозіну, який отримав поранення в тимчасово окупованому Донецьку передали "привіт" небайдужі товариші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: