fbpx
Сьогодні
11:07 24 Гру 2022

До українського кордону в Білорусі направили три батальйони, - Наєв

У Білорусі отримали завдання висунутися в райони, які на межі з державним кордоном України, мотострілецький та два танкових батальйони.

Про це пише Рубрика, посилаючись на командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, якого цитує Міноборони.

"Мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України.

Своєю чергою, на території Київської області на одному з важливих державних об'єктів критичної інфраструктури відбулось тренування з підрозділами, які здійснюють охорону та оборону зазначеного об'єкта", наголосив генерал.

Зі слів Командувача, Сили оборони також відпрацювали елементи протидії висадці повітряного десанту та диверсійно-розвідувальних груп противника в район об'єкта критичної інфраструктури:

  • нанесення вогневого ураження силами мінометної та артилерійської батарей,
  • взяття противника в кільце,
  • переправи через водну перешкоду,
  • відбиття масованої атаки безпілотних летальних апаратів,
  • повне знищення противника всіма наявними засобами.

Нагадаємо, також, за даними Генштабу, через значні втрати окупаційна влада продовжує перепрофілювати лікарні Луганської області у військові госпіталі.

Так сталося з місцевими медзакладами в Біловодську та Марківці.

За даними Генштабу, 19 грудня в місті Старобільськ до хірургічного відділення районної лікарні, яке облаштоване під військовий шпиталь, привезли близько 100 поранених військовослужбовців противника.

Як писала Рубрика, ЗСУ за минулу добу знищили ще 480 окупантів та збили вісім ворожих БПЛА. Від початку повномасштабного вторгнення втрати рф становлять 101430 військових вбитими.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: