fbpx
Сьогодні
17:14 21 Гру 2022

Розвал росії − абсолютно прийнятний сценарій, − Данілов

Фото: Голос Америки

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив у інтерв'ю для "Голосу Америки" з Мирославою Ґонґадзе.

На питання інтерв'юерки про можливий розвал росії, що його прогнозують експерти, секретар РНБО дав однозначну відповідь:  

"Для нас це один з абсолютно прийнятних сценаріїв — щоб відбулася фрагментація російської федерації. Більше того, можу сказати, що всі попередні передумови для цього росіяни зробили самостійно. Я чітко розумію, що така країна, як Ічкерія — це абсолютно незалежна країна, і вона оголосить свою незалежність як тільки відбудуться якісь зміни в російській федерації. Це буде перша країна, яка стане незалежною. Більш того, можу сказати, що там відбувається вже дуже багато процесів всередині, які ми поки що з вами не спостерігаємо, але вони йдуть, і це призведе до руйнації росії. Ще раз наголошую: вони самостійно запустили цей процес, коли почали зазіхати на чужі землі, на чужі території, пробувати встановлювати свої правила там, де вони взагалі не мали б пхати свого носа".

Про що ще говорив секретар РНБО Олексій Данілов у розмові з Мирославою Ґонґадзе читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: