fbpx
Сьогодні
Фото 17:40 15 Гру 2022

В Одесі у провайдера вилучили обладнання: співпрацював з рф

Провайдера, який надавав безперешкодний доступ до трансляції пропагандистських телеканалів та інтернет-ресурсів росії і так званих "лнр/днр", було викрито в Одесі.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, рише Рубрика.

Як інформує слідство, попри заборону Ради з національної безпеки та оборони, підприємство не блокувало контент держави-агресора, а навпаки – налаштувало обладнання таким чином, щоб користувачі мали змогу безперешкодно отримувати доступ до телебачення, інтернет-ресурсів рф і тимчасово окупованих територій України. Послуга з підключення коштувала 3000 гривень, щомісячна абонплата становила 250 гривень.

В офісі підприємства та за місцями розміщення обладання правоохоронні органи провели слідчі дії, внаслідок чого було вилучено телекомунікаційні прилади, зафіксовано трафік. Також під час обшуку виявлено пристрій, який міг забезпечувати бездротовий обмін даними з "Придністровською республікою".

Компанія з 2016 року і дотепер пропонувала на публічних закупівлях свої послуги для державних установ та військових частин Одеської області.

У одеського провайдера вилучили обладнання

У одеського провайдера вилучили обладнання

У одеського провайдера вилучили обладнання

У повідомленні зазначається: "Досудове розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційної діяльності здійснюється слідчими ГСУ Нацполіції України за оперативного супроводу співробітників Департаменту кіберполіції Нацполіції України та СБУ (ст. 27, ч. 2 ст. 110, ч. 6 ст. 111-1 КК України)".

Довідка

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав повністю заборонити пропагандистські канали рф через розпалювання геноциду.

росія продовжує поширювати пропаганду про війну, попри санкції ЄС.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: