fbpx
Сьогодні
18:30 12 Гру 2022

Міськрада: авто ексдепутата-колаборанта Булюка підірвали у Скадовську

12 грудня у тимчасово окупованому росіянами Скадовську на Херсонщині підірвався автомобіль колаборанта, колишнього депутата Херсонської обласної ради Віталія Булюка.

Про це пише Скадовська міська рада.

"О 12:30 автомобіль колаборанта вибухнув біля приватного будинку Віталія Булюка на вулиці Маріїнській. Віталій Булюк з пораненнями доставлений до однієї з лікарень Сімферополя. Водій автомобіля загинув на місці. Ним виявився чоловік колаборантки Людмили Козлової", – йдеться у повідомленні.

За даними законної місцевої влади Скадовська, після події кілька кварталів навколо будинку та центр міста були оточені. Окупанти проводять обшуки та перевірки документів.

Місто закрили на в'їзд та на виїзд. На під'їздах до міста заблоковано весь транспорт: шкільні автобуси, таксі, приватні автомобілі.

Довідка

Віталій Булюк – колишній комуніст, член партії "Наш край", близький друг зрадника від "Батьківщини" Володимира Сальдо. За даними ЗМІ, Булюк був фігурантом численних кримінальних справ за звинуваченнями у контрабанді, хабарах, здирствах, зловживанні службовими повноваженнями, але перед судом так не постав.

Днями захисники України вразили пункт базування аналітиків ФСБ рф у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: