fbpx
Сьогодні
10:13 15 Гру 2022

На Миколаївщині війська рф вдарили по 2 громадах: влучили в об'єкти інфраструктури, – ОВА

У Миколаївській області, 15 грудня, зранку, російські загарбники обстріляли Очаківську та Чорноморську громади: зафіксували влучання в об'єкти інфраструктури.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

"Вранці, 15 грудня, з 06:00 під ворожим обстрілом була Чорноморська громада. Пошкоджено об'єкт інфраструктури. Постраждалих немає", зазначив очільник області.

Голова ОВА розповів, що також о 06:00 та 07:05 загарбники били по Очаківській громаді. Там зафіксували руйнування та пошкодження об'єктів інфраструктури. Попередньо постраждалих немає, додав Кім.

Очільник області повідомив, що за вчорашній день ворог також завдавав ударів з РСЗВ по акваторії та береговій зоні Очаківської громади. Постраждалих немає.

Як писала Рубрика, минулої доби російські загарбники активно обстрілюють куп'янський напрямок Харківської області, унаслідок чого осколкове поранення отримала жінка: у Куп'янську пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області з ночі 15 грудня російські загарбники обстрілювали Мирівську, Марганецьку та Червоногригорівську громади: випустили щонайменше 40 снарядів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: