fbpx
Сьогодні
14:45 15 Гру 2022

До Одещини надійшли потужні генератори від уряду Японії

Фото: Одеська обласна державна адміністрація

Три потужні генератори у вигляді грантової допомоги від уряду Японії надійшли до Одеської області.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Одеську обласну військову адміністрацію.

Перший заступник очільника Одеської ОВА Борис Волошенков наголосив, що Одещина має гостру потребу в генераторах, з урахуванням зниження температури під час зимового періоду. Тому підтримка міжнародних партнерів є вкрай важливою для населення регіону.

"Сьогодні, 15 грудня, Одеська область отримала три потужних генератори. Допомога надійшла від Уряду Японії, який ухвалив рішення про надання Україні грантової допомоги у вигляді генераторів.

Програма реалізується через Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН)", – зазначили у повідомленні.

Волошенков повідомив, що військова адміністрація продовжує забезпечувати райони і громади, установи та організації критичної інфраструктури альтернативними джерелами електроенергії.

"Ми звертаємося за допомогою і до багатьох міжнародних партнерів. На одне з таких звернень відгукнулися в Управлінні Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні", уточнив він.

Чиновник висловив вдячність представникам Управління Верховного комісара ООН у справах біженців за оперативну реакцію на звернення і надані генератори виробництва однієї з провідних компаній світу "Caterpillar".

Нагадаємо, що 7 грудня уряд ФРН відправив до Одеси дев'ять потужних генераторів загальною вартістю понад 1 млн євро. Зараз вантажівки з генераторами в дорозі до України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: