fbpx
Сьогодні
13:20 14 Гру 2022

Укренерго: жоден об'єкт енергоструктури не постраждав під час ворожої атаки рф, але ситуація в системі все ще складна

Фото: З відкритих джерел

Уранці, 14 грудня, завдяки неперевершеній роботі сил ППО, всі 13 дронів-камікадзе були збиті, відповідно об'єкти енергоінфраструктури не зазнали ушкоджень. Однак ситуація в енергосистемі України все ще залишається складною.

Про це заявили в "Укренерго".

"Вчора було введено в роботу ще один блок на атомній станції. Це допомогло не застосовувати минулої доби аварійні відключення для збалансування енергосистеми.

Але ситуація в енергосистемі України все ще залишається складною через великий обсяг пошкоджень в енергетичній інфраструктурі. Зберігається значний дефіцит електроенергії", наголосили в компанії.

В "Укренерго" вчергове наголошують, що найскладніша ситуація на сході. Через майже щоденні обстріли енергооб'єкти постійно зазнають пошкоджень. Ремонтні роботи сповільнюються через небезпеку для життя ремонтників.

Всім обленерго доведені ліміти добового споживання електроенергії.

"Ремонтні бригади "Укренерго" разом із колегами з обленерго та компаній-виробників цілодобово працюють на відновленням пошкодженого при обстрілах обладнання", – резюмували в компанії.

Як писала Рубрика, 14 грудня, вранці, українська протиповітряна оборона над Києвом та областю збила 13 ворожих дронів-камікадзе Shahed. На цей момент жертв немає.

Унаслідок атаки на Київ та область російських безпілотників вранці, 14 грудня, у столиці пошкоджені 2 адмінбудівлі, а на Київщині – приватний будинок і авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: