fbpx
Сьогодні
19:59 11 Гру 2022

В результаті стрілянини в Римі троє людей загинуло, четверо отримали поранення

ФОТО: IL MESSAGGERO

У результаті стрілянини, яку влаштував 57-річний чоловік на зборах жителів об'єднання управителів будинку на півночі Рима, загинули три жінки.

Про це повідомляє ANSA, пише Рубрика.

Інцидент стався на зборах членів об'єднання Valleverde, що налічує 200 людей та управляє будинком у районі водосховища Турано. Його віцепрезидентка Лучіана Чіорба заявила, що чоловік не хотів оплачувати вартість проживання та погрожував людям.

"Члени об'єднання зупинили його, а потім ми викликали карабінерів", – розповіла Чіорба про те, що сталося. Поліція, що прибула на місце, обгородила бар, біля якого відбулася зустріч, і затримала 57-річного Клаудіо Кампіті.

Троє жінок – Сабіна Сперандіо, Елізабетта Сіленці та Ніколетта Голісано – загинули на місці внаслідок вогнепальних поранень. Ще четверо людей отримали поранення грудей, шиї та обличчя великої тяжкості й були доправлені в лікарню.

Один із членів Valleverde розповів Il Messaggero, що конфлікт між Кампіті й іншими членами об'єднання тривав роками. Чоловік не платив за проживання й підключення до каналізації, а у своєму блозі погрожував людям.

Очевидець розповів: "Історія тягнулася роками, але я ніколи не думав, що вона зайде так далеко. Але ми ще рік тому про все повідомляли і викривали, і ніхто не втрутився, щоб щось зробити".

Мер Рима Роберто Гуалтьєрі висловив співчуття у зв'язку із "дуже серйозним епізодом насильства" й анонсував скликання комітету з питань порядку та безпеки в понеділок.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: