fbpx
Сьогодні
18:58 09 Гру 2022

"Це країна, у якій створюється цінність": Сергій Войцеховський поділився баченням, якою буде Україна перемоги

English version here

2 грудня член ради директорів BGV Group Management Сергій Войцеховський взяв участь у Західноукраїнському Форумі Партнерства – одному з найбільших економічних форумів країни. Захід є нетворкінг-платформою, присвяченою реаліям сьогодення, ведення та розвитку бізнесу в період війни, а також перспективам співпраці між державою та підприємцями. Учасниками цьогорічного форуму стали близько 800 представників українського бізнесу, провідних міжнародних компаній та влади.

Сергій Войцеховський разом із Василь Хмельницький (UFuture, UNIT.City) та Тарасом Кицмеєм (SoftServe) під час панельної дискусії обговорили питання стійкості бізнесу та його масштабування в умовах воєнного стану, інвестицій в часи війни, ефективного партнерства та зосередилися на тому, як переходити врешті від економіки війни до економіки перемоги.

На питання модератора до представників бізнесу «Якою буде Україна перемоги?», Сергій Войцеховський поділився баченням:

«Це країна, у якій створюється цінність, і це дуже важливо. І це країна, яка створюватиме, а не лише використовуватиме чи споживатиме. Це країна, в якій розвивається індустріальний потенціал. Це країна, яка чітко знає, як вона буде вигляди через 10, 20 і навіть 30 років. Мислити категоріями двох-трьох років – це практично відмовитися від 99% важливих проєктів, бо вони не робляться за 2 роки. І звичайно ж, Україна Перемоги – це країна вільних, щасливих, працелюбних і наполегливих людей».

У BGV Group Management відзначають важливість таких заходів, що попри війну та всі перепони, в нашій країні продовжують збиратися експертні кола, проводитися форуми, конференції та будуватися плани для розвитку бізнесу та ефективної взаємодії з державою.

"Такі обговорення неабияк активізують бізнес-середовище, допомагають ділитися досвідом і надихатися для того, щоб і надалі тримати економічний фронт та обʼєднуватися заради розвитку країни", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: