fbpx
Сьогодні
Фото 16:45 08 Гру 2022

Незламний хаб: у столичному ТЦ “Епіцентр” розпочав роботу безкоштовний коворкінг

Фото: Юлія Чудновець

У столичному торговельному центрі "Епіцентр" на Почайній компанія відкрила безкоштовний коворкінг на понад 100 робочих місць.

Про це пише Рубрика.

Як зазначають, новий соціальний проєкт компанії під назвою "Незламний хаб" розпочав роботу в ТЦ "Епіцентр" за адресою пр-т С. Бандери, 11-А, що неподалік станції метро "Почайна".

Саме так компанія хоче підтримати українців, які не можуть працювати через аварійні відключення світла, а також відсутність інтернету та зв'язку.

Незламний хаб, Епіцентр

Фото: Юлія Чудновець

"Торговельні об'єкти компанії "Епіцентр" оснащені власними генераторами, які дозволяють нам продовжувати роботу навіть за відсутності централізованого електропостачання.

Щоб допомогти українцям пройти цей складний для країни період, ми вже запустили в усіх торговельних центрах станції підзарядки гаджетів, а зараз відкриємо повноцінний коворкінг на понад 100 робочих місць.

Незламний хаб, Епіцентр

Фото: Юлія Чудновець

Для відвідувачів працює безкоштовний wi-fi, а для школярів обладнана спеціальна зона з пуфами, щоб вони могли продовжувати навчання онлайн у випадку відключення світла вдома", – пояснює PR-директор компанії Юлія Чудновець.

Довідка

Як писала Рубрика, у багатьох населених пунктах України вже розгорнули 4 тисячі "пунктів незламності", де можна отримати гарячі напої та їжу, зігрітися, зарядити телефон, а також скористатися інтернетом.

Саме такі перші пункти запрацювали у звільненому від окупантів Херсоні.

Мапа цих пунктів вже доступна на спецпорталі nezlamnist.gov.ua.

На сайті та в усіх пунктах можна буде дізнатися, де працює найближча АЗС, банківське відділення, аптека або магазин. Кількість таких пунктів надалі зростатиме.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: