fbpx
Сьогодні
09:16 06 Гру 2022

Сергій Наєв привітав з Днем Збройних сил України

Командувач Об'єднаних Сил генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав українських воїнів з Днем Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня.

"Сучасні Збройні Сили України – це високопрофесійні мобільні бойові підрозділи, здатні до швидкісних переміщень, миттєвого реагування на зміни у тактиці ведення бою. Це воїни з високим рівнем мотивації, відмінними показниками бойової, фізичної та морально-психологічної підготовки, що стоять на рівні з передовими військовими формуваннями світу. Але темп, характер і складова сучасних воєнних баталій завжди вимагають від нас самовдосконалення, нових підходів до навчання, а також формування необхідних тактичних і стратегічних здібностей", – зазначив командувач.

Сергій Наєв звернувся до військовослужбовців: "Дев'ятий рік поспіль ви бороните рідну землю від агресора. На межі людських можливостей з честю та доблестю виходите із надскладних ситуацій. Сьогодні ви захищаєте державу і людей, які виборюють собі шлях демократичного розвитку та сповідування європейських цінностей, ви захищаєте право українців на вільне життя у вільній країні".

Генерал-лейтенант побажав військовим особистих перемог і нашої великої Перемоги, здоров'я, радості у душі та посмішок у серці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: