fbpx
Сьогодні
21:29 05 Гру 2022

МЗС Молдови дало коментар після падіння ракети на її територію

Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції Молдови рішуче засудило ракетні обстріли росією України, під час яких поблизу молдовсько-українського кордону впала ракета.

Про це повідомляє "ЄП".

У заяві відомства йдеться: "Ці невиправдані дії призводять до драматичних наслідків в Україні, залишаючи людей без електрики, опалення, а в деяких випадках і води. Дипломатичні установи Республіки Молдова в Україні уважно стежать за розвитком безпекової ситуації".

Там нагадали, що громадяни Молдови, які перебувають в Україні, можуть звертатися до молдовського посольства в Києві або консульства в Одесі за спеціалізованою консульською допомогою у разі виникнення будь-якої виняткової ситуації.

Як повідомлялося, раніше в понеділок співробітники міністерства внутрішніх справ Молдови виявили ракету поблизу міста Бричани, що біля кордону з Україною. Крім того, під час обстрілів держпідприємство Молдови Moldelectrica повідомило про порушення в системі електропостачання.

В українському МЗС заявили, що падіння ракети на території Молдови після ракетного удару росії по Україні вкотре доводить, що російський ракетний терор несе величезні загрози не лише безпеці України, але і безпеці сусідніх країн.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: