fbpx
Сьогодні
21:15 05 Гру 2022

Секретар РНБО: у Молдові впала ракета, що має відношення до рф

Фото: ukraina24.segodnya.ua

5 грудня на територію Молдови впала російська ракета, а не українська, – запевнив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов.

Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону "Суспільного".

Він зауважив: "Те, що стосується ситуації по Молдові, по інших країнах – я можу сказати, що ті ракети, які жбурляє російська федерація, воно не убезпечує будь-яку країну, яка розташована на нашому кордоні.

Я не буду говорити, що там відбувалося на території Польщі, а те, що стосується території Молдови – це точно ракета, яка має відношення до російської федерації.

Ми розуміємо, якого віку ракети вони починаються жбурляти і наскільки вони точні, якщо деякі з них "народилися" в один рік зі мною. Богу дякувати, що в них (росіян) немає надсучасних ракет, які могли б зовсім по іншому завдати нам шкоду".

Секретар РНБО зазначив, що за ті ракети, які влучають в об'єкти української енергетичної інфраструктури, – росіни будуть нести відповідальність.

"Спільно зі світовою спільнотою ми примусимо їх відповідати в Гаазі чи в іншому місці, яке визначить світова спільнота. Таке не може бути не покаране", – сказав він.

Данілов також упевнений, що "пройде недовгий час, коли і Молдова, і Грузія, і Україна тануть членами НАТО", бо їм треба захищатися від росії.

Рубрика писала, що після обстрілу рф на території Молдови впала ракета.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: