fbpx
Сьогодні
22:42 04 Гру 2022

Нікопольський район окупанти обстріляли з території Енергодара

4 грудня Нікопольський район зазнав близько семи обстрілів, окупанти рф ведуть вогонь з території тимчасово захопленого Енергодара.

Про це повідомляє у Тelegram голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Зафіксовано близько семи ворожих обстрілів території Нікопольщини. Обстрілами в районі побито півдесятка будинків, господарські споруди, автівку, електромережі, газогін", – написав Лукашук.

Він підкреслив, що ППО "працює по ракетах, а не по снарядах від "Градів" чи важкої артилерії", тому не може захистити район.

Голова облради додав: "росіяни цинічно гатять по Нікопольському району з території, яка поруч з АЕС, що в окупованому Енергодарі. Ніхто не стане стріляти у відповідь по атомній електростанції чи поряд з нею. Це – дикість, яка обернеться масштабною трагедією. На подібне не піде жодна адекватна людина. російські окупанти це знають, розуміють і користуються".

Довідка

Нагадаємо, що російські війська сьогодні вдень 4 грудня обстріляли Покровську громаду Нікопольського району Дніпропетровської області.

Також вночі 4 грудня окупанти десять разів відкривали вогонь з "Градів" та важкої артилерії по Нікопольському району в Дніпропетровській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: