fbpx
Сьогодні
22:31 28 Лис 2022

Родина Богуслаєва володіє нерухомістю у Франції, яка оцінюється у чверть мільярда гривень

Син затриманого президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслаєва Олександр є бенефіціаром низки компаній у Франції, на котрі зареєстроване майно на Лазуровому узбережжі. Його ринкова вартість приблизно 230 млн гривень.

Про це йдеться у спільному розслідуванні "Схем" ("Радіо Свобода").

Журналісти встановили, що Олександр Богуслаєв володіє кількома фірмами, на які в Ніцці записана квартира і підвальне приміщення на Анлійській набережній, два апартаменти на 588 та 622 квадратні метри, дві квартири в елітному житловому комплексі та будинок.

Загальна вартість знайденої нерухомості, відповідно до офіційних документів, на момент купівлі складала 4,59 млн євро (2010-2011 роки). Якщо врахувати, що вартість нерухомості у Франції за 10 років офіційно зросла приблизно на 30%, вийде 5,9 млн євро (майже 230 млн гривень).

Реакції Олександра і В'ячеслава Богуслаєвих на розслідування поки не було. "Схеми" запитали в прокуратури та СБУ, чи планують ті звертатися до країн-партнерів для арешту закордонних активів родини Богуслаєва та чи планують домагатися їхньої конфіскації на користь України. Відповіді поки немає.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: