fbpx
Сьогодні
09:54 26 Лис 2022

У Києві нардепи "Слуги народу" вирішили проінспектувати "Центри незламності"

Народні депутати "Слуги народу" взялися перевірити понад пів тисячі "Центрів незламності" у столиці України, оскільки надійшли скарги про невідповідність інформації щодо роботи центрів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови фракції Давида Арахамії.

Нагадаємо, що у столиці України влада закликала представників бізнесу створювати власні пункти обігріву , а також в Києві розпочали розгортати перші пів тисячі "Пунктів незламності".

"Кияни жаліються на невідповідність інформації щодо роботи Центрів незламності в місті Києві.

Щоб виправити проблему та проінспектувати всі 530 локацій, залучили народних депутатів "Слуги Народу", написав нардеп у повідомленні.

Арахамія також додав, що за вихідні вони планують провести повну актуалізацію даних.

"За вихідні плануємо провести повну актуалізацію даних, паралельно вирішувати проблеми з обладнанням, логістикою та функціонуванням локацій" наголосив народний депутат.

Зазначимо, що нардепи починають своє інспектування о 9 ранку 26 листопада.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський дорікнув київській владі за "профанацію" і погане забезпечення "Пунктів незламності" у столиці.

Довідка

Як писала Рубрика, у багатьох населених пунктах України вже розгорнули 4 тисячі "пунктів незламності", де можна отримати гарячі напої та їжу, зігрітися, зарядити телефон, а також скористатися інтернетом.

Саме такі перші пункти запрацювали у звільненому від окупантів Херсоні.

Мапа цих пунктів вже доступна на спецпорталі nezlamnist.gov.ua.

На сайті та в усіх пунктах можна буде дізнатися, де працює найближча АЗС, банківське відділення, аптека або магазин. Кількість таких пунктів надалі зростатиме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: