fbpx
Сьогодні
10:20 24 Лис 2022

Очільник Миколаївської ОВА Кім закликав громадян країни максимально економити електроенергію

Для того, щоб енергетики мали змогу проводити відновлювальні роботи і підключати наступних споживачів мережі влада регіонів закликає усіх жителів України максимально економити електроенергію.

Про це інформують у Telegram голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та у Telegram заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Звертаюся до всіх жителів України! Будь ласка, максимум економії електрики!!!!!!! Зранку росте споживання (що логічно), не вистачає потужності в системі підключити наступних споживачів!!!", зазначив у повідомленні очільник Миколаївської ОВА.

Кім підкреслив, що "енергетична система України єдина, як і ми", тому коли кожен "вимкнув десь пару непотрібних лампочок, то це дуже важливо".

У свою чергу Тимошенко повідомив, що вранці 24 листопада у Кіровоградській та Вінницькій областях вдалося підключити до електропостачання об'єкти критичної інфраструктури.

Довідка

Нагадаємо, по всій території України вдень, 23 листопада, прозвучала повітряна тривога.

Відомо про атаку 9 українських регіонів.

Як писала Рубрика, за даними Повітряних сил, ворог випустив близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", ППО України збила 51 ракету. Також було знищено п'ять дронів-камікадзе.

За даними МВС, від ракетних ударів росії у середу загинули 10 українців.

Обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об'єкти електропередачі.

Велика частина території України залишилася без світла і води.

Уранці 24 листопада Кличко заявив, що водопостачання повернули на лівому березі Києва і частково на правому, 70% жителів столиці залишаються без електроживлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: