fbpx
Сьогодні
08:58 20 Лис 2022

Twitter зняв блокування сторінки Трампа, яка була закрита через "схвалення насильства"

Фото CNN

У Twitter 20 листопада після опитування, яке запустив власник соцмережі Ілон Маск, зняли блокування з акаунту колишнього президента США Дональда Трампа. Колишні власники соцмережі закрили її через "схвалення насильства".

Про це повідомили на сторінці Трампа у Twitter.

Зазначимо, що власник соцмережі Ілон Маск зробив опитування, де запитав користувачів, чи потрібно знімати блокування з акаунта колишнього президента США.

Більшість обрала варіант "Так". Згодом американський бізнесмен анонсував повернення сторінки Трампа.

Після розблокування кількість підписників на сторінку Трампа почала різко рости. Так, упродовж години після відновлення профілю там стало 1,9 мільйона читачів (станом на 04:10), а на момент появи інформації про зняття блокування за колишнім президентом США стежили понад 320 тисяч користувачів.

Трамп соцмережі Твіттер

Чому заблокувала аккаунти Трампа?

6 січня після подій у Капітолії провідні соцмережі заблокували акаунти Дональда Трампа за підбурювання до насильства.

У червні 2021 року Facebook оголосив, що блокування триватиме до січня 2023-го; колишні власники Twitter заявляли, що заблокують профіль Трампа назавжди через "схвалення насильства".

На цьому тлі Трамп заявляв про плани створити власну соцмережу. Натомість з'явилася однобічна комунікаційна платформа, яка менш ніж через місяць закрилася.

Довідка

Як писала Рубрика, Twitter у суботу оновив свою програму в App Store, щоб почати стягувати 8 доларів за сині позначки перевірки.

Як повідомляла Рубрика, Маск, після того як купив Twitter, наказав розпочати звільнення працівників з цієї компанії.

Рекламодавці стурбовані шквалом звільнень керівників Twitter і планами нового власника Ілона Маска щодо модерації контенту.

Зазначалося, що Twitter планував стягувати 19,99 доларів за нову підписку Twitter Blue.

Американський письменник Стівен Кінг вважає, що 20 доларів за місячну верифікацію Twitter – це занадто дорого, на що Маск відповів, що треба якось оплачувати рахунки та почав торгуватися, опустивши ціну до 8 доларів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: