fbpx
Сьогодні
09:55 01 Лис 2022

Письменник Кінг заявив Маску, що плата $20 у Twitter – це занадто дорого, мільярдер запропонував $8

Американський письменник Стівен Кінг вважає, що 20 доларів за місячну верифікацію Twitter – це занадто дорого, на що Маск відповів, що треба якось оплачувати рахунки та почав торгуватися, опустивши ціну до 8 доларів

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter Кінга.

Зазначимо, що плату за платну верифікацію у 20 доларів на Twitter напередодні заявив новий власник соцмережі мільярдер Ілон Маск.

"20 доларів на місяць, щоб зберегти мій блакитний чек? До біса, нехай вони мені платять. Якщо це запровадять, я збанкрутую", зазначив письменник.

У коментарі до письменника заглянув Маск та повідомив, що їм треба якось оплачувати рахунки.

"Twitter не може повністю покладатися на рекламодавців. Як щодо $8?", спитав винахідник.

Новий власник соцмережі також додав, що перш ніж платну верифікацію буде реалізовано, він надасть обґрунтування "в довшій формі". А нині може сказати, що це єдиний спосіб перемогти ботів і тролів.

Довідка

Раніше ЗМІ писали, що новий власник Twitter Ілон Маск поставив співробітникам ультиматум: вкластися в термін введення платної верифікації в Twitter або бути готовими до звільнення.

Директива полягає в тому, щоб змінити Twitter Blue, необов'язкову підписку вартістю 4,99 доларів на місяць, яка розблоковує додаткові функції, на більш дорогу підписку, яка також перевіряє користувачів.

Зазначалося, що Twitter планує стягувати 19,99 доларів за нову підписку Twitter Blue.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: