fbpx
Сьогодні
16:29 20 Лис 2022

окупанти звільнили свого ставленика з посади "мера" Енергодара, а той заявляє що він у відпустці

російські окупанти звільнили свого ставленика Олександра Волгу з посади "мера" Енергодара Запорізької області.

Про це пише російський ТАСС із посиланням на окупаційну "адміністрацію" Запорізької області, повідомляє Рубрика.

Так званий тимчасовий виконувач обов'язків "губернатора" Запоріжжя видав указ про звільненого поставленого окупантами "мера Енергодару" Олександра Волгу (Молокова).

Сам Волга не підтвердив своє усунення та заявив, що перебуває у відпустці.

Він заявив: "Я у відпустці. Розглядаю пропозицію про вищу посаду. Рішення не ухвалено. Люблю місто та людей Енергодару. Але якщо скажуть, що я потрібен на іншому фронті, то я прийму будь-який наказ вищого керівництва".

Волга став "мером" окупованого Енергодара влітку, змінивши на посаді Андрія Шевчика, який постраждав через замах.

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов у відповідь на "звільнення" Волги зазначив, що це просування Збройних сил України та загалом плачевне положення армії рф дається взнаки.

Орлов пише: "Який це вже по рахунку "мер" за 8 місяців? Третій чи четвертий? Як відкрив Шевчик цю "Скриньку Пандори", так вона і не зачиняється для злодіїв, зрадників, дрібних та великих аферистів на кшталт Молокова".

Він заявив, що, за повідомленнями з Енергодара, деякі колаборанти вже покинули місто та виїхали у напрямку Криму. Ще певна кількість людей шукає можливість це зробити, "але так, щоб встигнути тихенько втекти доти, доки зчуються окупанти".

"Бо ж саме руками колаборантів вони коять частину злочинів в місті, і поки що не готові втрачати ці "руки". А те, що у колаборантів скоро, цілком можливо, полетять якщо не голови, так точно вони сядуть за ґрати, це окупантів не хвилює", — заявив Орлов.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: