fbpx
Сьогодні
10:09 12 Лис 2022

На Миколаївщині у звільненій від російських загарбників Снігурівці виявили катівню росіян

Фото: YIGAL LEVIN

На Миколаївщині у звільненому від російсько-окупаційних військ місті Снігурівка українські поліціянти знайшли у зруйнованій будівлі відділу поліції катівню ворога

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм обласного управління Національної поліції Миколаївщини.

"Позаду — будівля відділу поліції, на жаль, зруйнована вщент. За наявною інформацією, окупанти там займалися беззаконням і жахливими катуваннями", зазначили правоохоронці.

У поліції також додали, що попереду дуже багато роботи. Перш за все повернути та встановити українські закони й притягти кожного винного до відповідальності. А також відбудова зруйнованих будівель.

В обласному управлінні Нацполіції зауважили, що робота поліціянтів у Снігурівському районі в найкоротші дні буде відновлена.

Довідка

Напередодні, 10 листопада, українські військовослужбовці зайшли до міста Снігурівка Миколаївської області та оприлюднили звідти відео. Сказали, що населений пункт уже звільнений від російсько-окупаційних військ.

Американський Інститут вивчення війни (ISW) ще на початку жовтня заявляв, що Снігурівка, розташована за 45 кілометрів на північний схід від Херсона. Вона є однією із ключових точок для можливості росіян втримати обласний центр Херсонської області. Тому там були певні, що росіяни так легко його не здадуть.

"Втрата російськими військами Снігурівки була б значною подією, враховуючи положення міста на західному березі річки Інгулець.

Втрата російськими військами контролю над річкою Інгулець ще більше ізолює місто Херсон зі сходу та посилить вразливість міста до українського оточення", — вказували аналітики.

Нагадаємо, що 11 листопада в управлінні розвідки зазначили, що Херсон під контролем ЗСУ.

Про те, що у Херсон вже зайшли українські спецпідрозділи, а Збройні сили на підході, підтвердив і Президент Зеленський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: