fbpx
Сьогодні
09:44 09 Лис 2022

Окупанти вдарили по прикордонному району Харківщини: відомо про поранення двох людей

Фото: Ілюстрвтивне / Балаклія

На Харківщині російські загарбники обстрілювали прикордонні населені пункти з артилерії та мінометів: унаслідок цього поранень дістали щонайменше двоє людей

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області повідомив, що минулої доби у Дворічанській громаді Куп'янського району унаслідок обстрілів сталася пожежа приватного будинку.

"Після 15:00 окупанти обстрілами пошкодили адміністративну будівлю у селищі Дворічна, горів дах приміщення.

У ніч проти 9 листопада, після 2:00, у Шевченківській громаді Куп'янського району внаслідок обстрілів горів сінник", написав голова ОВА.

Синєгубов наголосив, що за добу медики госпіталізували 42-річну жінку та 31-річного чоловіка внаслідок обстрілів у Дворічанській громаді.

"Місцеві жителів отримали поранення та госпіталізовані до медустанови. Стан пацієнтів — середньої тяжкості", повідомив голова ОВА.

Очільник області також додав, що однією з найбільших проблем на Харківщині залишається мінна небезпека. За словами Синєгубова, окупанти "замінували абсолютно все".

Нагадаємо, що на Харківщині протягом доби загинули два працівники дорожньої служби 21 та 51 років — спецтехніка зачепила міну під час робіт в Чугуївському районі.

Ще двоє чоловіків 55 та 34 років отримали поранення.

"Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби знешкодили 635 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває", підкреслив Синєгубов.

Як писала Рубрика, вночі на 9 листопада, окупаційні війська завдали удару по Дніпру дронами-камікадзе, внаслідок чого виникла пожежа на логістичному підприємстві, відомо про 4 поранених.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: