fbpx
Сьогодні
16:44 08 Лис 2022

В окупованому Маріуполі росіяни знищили мурал "Мілана"

У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі загарбники повністю знищили мурал "Мілана", де зображена дівчинка, яка постраждала від обстрілів мікрорайона "Східний" в 2015 році.

Про це в Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада та оприлюднила відповідну фотографію цього будинку вже без мурала.

Під фото йдеться: "На цьому місці у Маріуполі був відомий мурал "Мілана". роійські окупанти повністю знищили його. Він був символом трагедії війни та надії на мир й відновлення".

У міськраді підкреслили, що таким чином, росіяни намагаються знищити з пам'яті маріупольців трагедію на "Східному" у 2015 році, коли проросійські бойовики обстріляли мирний квартал.

Мілані було шість років, коли підконтрольні рф незаконні збройні формування у 2015 році почали обстрілювати мікрорайон «Східний», в якому дівчинка проживала разом з мамою. У результаті цього злочину мама загинула, а дівчинці медики змушені були ампутувати ногу. Мілана пережила кілька операцій і заново вчилася ходити.

«Але як би не хотіли окупанти знищити цю нашу спільну біль, в них нічого не вийде. Можна знищити мурал, але не пам'ять про ті страшні дні. Ми повернемося і все відновимо», – запевнили у міській раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: