fbpx
Сьогодні
09:28 05 Лис 2022

У розвідці Британії вважають, що новомобілізованих рф кидають на фронт майже без підготовки

Оскільки росія не має відповідних можливостей для навчання великої кількості мобілізованих, то слідуючи з цього з непідготовленими військами рф не зможуть додати наступального потенціалу

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 5 листопада.

У зведенні зазначають, що російські збройні сили вже перевантажені, забезпечуючи підготовку приблизно 300 тисяч військовослужбовців, необхідних для їхньої "часткової мобілізації", оголошеної 21 вересня.

Окрім того, ці проблеми будуть посилюватися ще додатковим регулярним осіннім щорічним закликом з 1 листопада. Адже під час нього планують залучити додатково ще 120 тисяч осіб.

У британській розвідці наголосили, що новомобілізовані призовники мають мінімальну підготовку або взагалі її не проходять. Досвідчені офіцери та інструктори відправили їх воювати в Україну. І вже, за даними Генштбу ЗСУ, багато з них були вбиті.

Крім того, російські сили проводять навчання в Білорусі через брак особового складу, боєприпасів та обладнання у росії.

"Розгортання військ із невеликою підготовкою або без неї не дає додаткових наступальних бойових можливостей", резюмували у британській розвідці.

Нагадаємо, за даними британської розвідки , російських мобілізованих відправляють на фронт без зброї або з автоматами 1950-х років. Багато хто з них у непридатному для використання стані через погане зберігання.

Також британські розвідники раніше зазначали, що ПВК Вагнера, під час набору новобранців на війну в Україну, все менше зважає на якості бійців, яких наймає, оскільки прагне загітувати якомога більше.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: