fbpx
Сьогодні
19:20 30 Жов 2022

У Британії чоловік наклав на себе руки після того, як скоїв напад на центр для мігрантів

ФОТО: REUTERS

Поліція Великобританії проводить розслідування нападу на центр для мігрантів у місті Дувр, куди зловмисник кинув пляшки із запальною сумішшю

Про це повідомляє Reuters.

За словами очевидців події, чоловік у близько 11:20 за місцевим часом (13:20 за Києвом) приїхав до центру для мігрантів на білому спортивному позашляховику й кинув кілька пляшок із запальних бомб у приміщення. Одна з них не вибухнула.

Потім чоловік поїхав на сусідню заправку, зав'язав на шиї петлю, прикріпив її до металевого стовпа і рушив на авто, покінчивши життя самогубством.

У поліції графства Кент, де розташований Дувр, підтвердили факт інциденту. За їхніми даними, одна людина в результаті отримала незначне поранення.

"Підозрюваний був ідентифікований і знайдений. Розслідування інциденту триває", – додали правоохоронці.

Напад на центр для мігрантів стався в розпал дискусії про політику Британії в цій сфері – в останні тижні різко зросла кількість людей, які намагаються переправитися через Ла-Манш, щоб потрапити на британську територію.

Лише в суботу з Франції до Британії нелегально прибула майже тисяча мігрантів.

Британський уряд, з одного боку, критикують через надто слабкий прикордонний контроль, а з іншого – через те, що до шукачів притулку ставляться негуманно.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: