fbpx
Сьогодні
14:34 29 Жов 2022

Вибухи в Севастополі: міноборони рф заявили про пошкоджений корабель у бухті внаслідок атаки безпілотника

Російське Міноборони запевняє, що нібито українські Збройні сили оборони 29 жовтня атакували безпілотниками тимчасово окупований росіянами Севастополь та пошкодили корабель

Про це повідомляє Міноборони рф.

У відомстві зазначають, що нібито в атаці ЗСУ були задіяні "дев'ять безпілотних літальних апаратів і сім автономних морських безпілотників".

У міністерстві наголошують, що внаслідок атаки українськими безпілотниками пошкодження зазнали морський тральщик "Іван Голубець", а також загородження в бухті Південна.

І звичайно ж підкреслили, що російська протиповітряна оборона нібито знищила всі повітряні цілі.

Міноборони країни-агресора назвало це "терактом", а готували його "українські військові під керівництвом британських фахівців".

Нагадаємо, що вранці, 29 жовтня, в окупованому Севастополі заявили про "атаку" безпілотників. Її нібито "відбивали" кораблі Чорноморського флоту.

У зв'язку з надзвичайною подією, як пишуть проросійські ЗМІ, рейд через бухту в місті був тимчасово закритий для поромів та катерів.

У оперативному командуванні "Південь" відреагували на закиди росії та припустили, що окупаваний Севастополь атакували не українські БПЛА, як зазначили росіяни, а то були бойові комарі.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: